Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Laguna Mare se găsește la doar 100 de metri de plajă și impresionează prin arhitectura sa unică, cu multiple trepte, oferindu-i un aspect aparte. Situat în inima satului de vacanță Albena, aproape de Medica Spa și Elements Spa de la Flamingo Grand Hotel, acesta este înconjurat de o atmosferă vibrantă și relaxantă. De asemenea, strada comercială pietonală a complexului este la numai 150 de metri distanță, facilitând accesul la magazine și restaurante locale.

Facilități hotel

Hotelul oferă o recepție deschisă 24 de ore, program de animație, o piscină exterioară cu o zonă specială pentru copii în Laguna Garden, un restaurant principal cu terasă în apropierea hotelului, un lobby bar, posibilitatea de închiriere a unui seif la recepție (contra cost) și posibilitatea de închiriere a lenjeriei și prosoapelor pentru plajă și piscină (contra cost).
 

Facilități camere

Camerele sunt echipate cu aer condiționat, telefon, televizor și televiziune prin cablu, minibar, baie cu duș și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie