Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Sandy Beach este situat la o distanță foarte scurtă de doar 50 de metri față de plaja aurie, oferindu-le oaspeților acces ușor și rapid la apele cristaline ale mării. Pe lângă locația sa privilegiată, Sandy Beach se remarcă prin frumusețea sa naturală și relaxantă, dată de grădina sa generoasă, abundentă în vegetație verde. Această oază de verdeață oferă o atmosferă plăcută, unde oaspeții se pot relaxa și se pot bucura de momente de liniște și odihnă în mijlocul naturii.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitie: restaurant principal, taverna (restaurant cu preparate traditionale bulgaresti), lobby bar, WI-FI in lobby (contra cost), snack bar, birou de schimb valutar, piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri gratuite (in limita disponibilitatilor), sectiune pentru copii la piscina, bar la piscina, teren de joaca pentru copii, zona de animatie, amfiteatru. Gratuit: tenis de masa, darts, bocca, sah, 2 sezlonguri si o umbrela / camera, la piscina si pe plaja. 

Facilitati camere:

Camerele sunt mobilate modern si dispun de aer conditionat individual, grup sanitar propriu cu dus si uscator de par, telefon, TV satelit, balcon.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie