Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Possidi Holidays Hotel este un complex luxos de 5 * situat într-o pădure de pin langa una dintre cele mai frumoase plaje din Chalkidiki. Acest hotel combină tot confortul modern cu organizarea impecabila pentru o vacanţă fără griji în armonie cu natura. Possidi Holidays pune un mare accent pe relaxare si recreere.

Localizare:

Hotelul este situat in Possidi, pe plaja privata cu nisip, in apropiere de Sanctuarul lui Poseidon si de farul din Possidi.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: 124 de camere, receptie 24h, restaurant principal cu terasa, taverna a la carte, terasa, bar, Wifi, magazin, parcare, piscina exterioara, piscina pentru copii,  room service, schimb valutar,  salon de infrumusetare, seri speciale BBQ, muzica, cantece si dans, sali pentru conferinte si petreceri, servicii medicale, servicii de spalatorie-curatatorie, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice, teren de tenis, volei pe plaja, tenis de masa, facilitati pentru copii, sala de fitness, centru spa, magazin de bijuterii, camera de jocuri, sala de lectura.

Facilităţi camere:

Fiecare camera si suita, dispune de: televiziune prin satelit , aer conditionat, telefon , sistemul de mesaje vocale, radio, acces la internet, bar-mini si casa de valori. Baile sunt decorate cu marmura, conectate la muzica si dispun de uscator de par. Balcoanele mari ale acestora sunt mobilate cu scaune si mese din bambus.

Descriere:

Possidi Holidays Hotel este un complex luxos situat intr-o padure de pin langa una dintre cele mai frumoase plaje din Chalkidiki. Acest hotel combina tot confortul modern cu organizarea impecabila pentru o vacanta fara griji in armonie cu natura. Possidi Holidays pune un mare accent pe relaxare si recreere. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie