Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul G. George a primit primii oaspeti in vara lui 1989 si de atunci este in mod regulat renovat. Acesta este situat ideal in statiunea Nidri, locul cel mai frumos si bine-cunoscut al insulei, care va ofera posibilitatea de a petrece vacanta intr-un mediu relaxat si linistit, dar nu departe de centrul comercial si desigur de plaja cu apa clara albastra.

Localizare
Hotelul G. George este situat in Nidri la numai 200 m fata de plaja. Atmosfera pasnica de aici, vederea uimitoare asupra zonei montane din apropiere si a insulelor mici Scorpioni, Madouri, Sparti si Scorpidi, dar si plajele, centrul comercial local si viata de noapte atrag in fiecare an mii de turisti din toate colturile lumii.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de restaurant, piscina, bar la piscina, piscina pentru copii, teren de joaca, centru de schimb valutar, spalatorie, centru de inchiriere masini, parcare, internet, acces pentru persoane cu dizabilitati.

Facilitati camere
Camerele recent renovate ofera vedere catre curtea interioara a hotelului, catre zona montana din apropiere sau catre piscina si balcoane private  spatioase, aer conditionat, seif, TV prin satelit, acces la internet, telefon, frigider,  uscator de par.Este permis accesul cu animale!

Facilitati copii
Hotelul dispune de o serie de facilitati pentru copii cum ar fi bazin de inot pentru copii, teren de joaca pentru copii, scaun special pentru, restaurant, patut pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Acces internet
Rent-a-car
Schimb valutar
Restaurant
Piscina exterioara
Permite animale de companie
Parcare
Loc de joaca pt copii
AC ( aer conditionat )

Locatie