Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand TheoNi


Descriere

Situat în Vasiliki, Grand Theoni oferă o piscină în aer liber cu un snack bar, precum şi un restaurant. Hotelul se află la 50 de metri de plajă.Localizare
Hotelul Grand Theoni este localizat în centru stațiunii Vasiliki, renumită pentru sporturile nautice surf și kite. Capitală insulei, Lefkas se află la aproximativ 50 km de hotel, Nidri la 21 km și satul Sivota la 9 km. Hotelul este la 300m depărtare de plajă din Vasiliki. Hotelul este la 50 m de punctul de plecare a taximetrele marine spre plajă Agiofili.

General
Situată într-un golf larg pe coastă de sud a Lefkadei, stațiunea Vassiliki este destul de liniștită la începutul și la sfârșitul sezonului de vară, dar aglomerată în lunile iulie și august, fiind recunoscută ca una din capitalele de windsurfing din Europa. Stațiunea este animate datorită poziționării lângă port, a cafenelelor pe trotuar, restaurantelor și magazinelor de inghetată și suveniruri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de recepție, restaurant, bar, minimarket, parcare, cameră pentru bagaje, acces gratuit la internet WIFI, închiriere laptop, room service, salon de înfrumusețare, bibliotecă. Clienții se pot bucură de salon de spa, jacuzzi, sală de fitness, hammam, dar și sporturi nautice.Hotelul are plajă privată lângă clubul de windsurfing, amenajată cu umbrele și șezlonguri gratuite.