Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JOYA PARK COMPLEX HOTEL


Descriere

Renovat in anul 2008, Hotelul Joya Park, clasificat la 4* este un complex modern cu multiple facilitati si este construit pe un teren plat, cu o expunere naturala de lunga durata la razele solare, oferind vedere perfecta la mare.

Descriere :

Renovat in anul 2008, Hotelul Joya Park, clasificat la 4* este un complex modern cu multiple facilitati si este construit pe un teren plat, cu o expunere naturala de lunga durata la razele solare, oferind o vedere perfecta la mare.

Localizare :

Hotel Joya Park este situate in Nisipurile de Aur, la aproximativ 350 de metri departare atat de plaja cat si de centrul statiunii. 

Website:

http://www.joyapark.com/

Facilitati hotel:

Hotelul este dotat cu receptie, zona de lobby, restaurant cu terasa, lobby bar, piscine cu sectiune pentru copii, bar la piscina, fitness, supermarket, loc de joaca pentru copii, gradina, sala de conferinte, seif (contra cost), rent-a-car, Wi-Fi gratuit in zonele publice, sezlonguri si umbrele la piscina, prosoape pentru piscina (contra depozit), darts, tenis de masa, salon de infrumusetare, sauna, baie de aburi, jacuzzi, biliard, mini fotbal, parcare.

Facilitati camere:

Toate camerele ofera baie cu dus, uscator pentru par, balcon cu vedere la mare sau la parc, aer conditionat, mini frigider, telefon, Tv prin cablu, internet prin cablu (cu plata). Apartamentele dispun de asemenea si de kitchineta (plita electrica, hota si ustensile de bucatarie).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie