Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LTI Dolce Vita Sunshine Resort


Descriere

Situat la doar 100 m distanta de plaja, hotelul LTI Dolce Vita ofera toate facilitatile pentru a petrece o vacanta minunata la Marea Neagra.Divertisment
Program de divertisment pe timpul zilei pentru copii cu varste intre 4 si 7 ani si intre 8 si 12 ani (de 6 ori pe saptamana). Program de divertisment pe timpul zilei pentru adulti ( de 6 ori pe saptamana ) ; spectacole , muzica live pentru programul de seara .

Localizare
Situat la doar 250 m distanta de plaja, hotelul Lti Dolce Vita ofera toate facilitatile pentru a petrece o vacanta minunata la Marea Neagra. Hotelul este ideal pentru tineri si pentru familii.

Sporturi
Volei, baschet, fotbal, tenis de masa, sala de gimnastica, polo pe apa, gimnastica acvatica, darts.

Facilitati pentru copii
Piscina cu sectiune speciala pentru copii, loc de joaca pentru copii.

Piscina
Hotelul dispune de 2 piscine exterioare cu umbrelute, prosoape si sezlonguri, piscina acoperita.

Facilitati hotel
Restaurant pentru nefumatori cu terasa, restaurant principal (preparate bulgaresti), lobby bar cu terasa, lounge bar cu terasa, snack bar la piscina, centru spa cu diferite tratamente, sauna, jacuzzi, masaj, salon de infrumusetare, sala de gimnastica, internet wireless in lobby.

Facilitati camere
Hotelul dispune de camere duble standard si superioare, camere familii si apartamente. Toate camerele au aer conditionat, uscator de par, telefon, satelit TV, frigider, seif in camera (contra cost ), bacon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie