Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE ALL SUITES


Descriere

Inaugurat în vara anului 2008, complexul oferă o ocazie extraordinară pentru a petrece o vacanță relaxantă de vară. Sunrise All Suites Resort de 4 stele este o locatie inedita, retrasa si selecta, care ofera o gama foarte variata si completa de servicii la cele mai inalte standarde.Localizare:
Sunrise All Suites Resort de 4 stele este situat in extremitatea nordica a statiunii si a plajei Obzor, la distanta de circa 400 m. de plaja. Datorita reliefului plat si a zonei, drumul pana la plaja este o plimbare placuta si relaxanta.

Descriere :
Situat in imediata proximitate a frumoasei si linistite plaje din Obzor, Sunrise All Suites Family Resort de 4 stele ofera oportunitati deosebite de petrecere a vacantei de vara cu prietenii sau familia.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sunrise All Suites Family Resort de 4 stele dispune de restaurant, terasa, lobby bar, sala de conferinte, sala de gimanstica, fitness, sauna, masaj, baie de aburi, supermarket, piscina exterioara, piscina pt copii, loc de joaca pentru copii, camera de ingrijire a copilului, biliard, masa de tenis, gratar, internet, parcare in fata hotelului si parcare subterana.