Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Staţiunea Tsilivi este una din cele mai importante staţiuni de pe insulă, situată la 4 km de capitala Zakynthos. Este înconjurată de livezi de măslini, vii şi grădini cu pomi fructiferi, iar plaja cu nisip fin, lungă de 4 km deţine distincţia “Steagul Albastru”.  Localizare Hotelul Daisy este situat în stațiunea Tsilivi, la aproximativ 150 de metri de plajă.  Facilitățile hotelului Hotelul dispune de piscină exterioară, piscină pentru copii, șezlonguri și umbrele la piscină, snack bar la piscină, bar, seri grecești, biliard, seif la recepție, acces internet, aer condiționat în spații publice, grădină, parcare.  Facilitățile camerelor Hotelul oferă cazare în 48 de camere tip studio. Camerele au în dotare: chicinetă, frigider, seif, grup sanitar propriu cu duș, aer condiționat (contra cost) și balcon. Localizare
Hotelul Daisy este situat in statiunea Tsilivi, la aproximativ 150 de metri de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de piscină exterioară, piscină pentru copii, șezlonguri și umbrele la piscină, snack bar la piscină, bar, seri grecești, biliard, seif la recepție, acces internet, aer condiționat în spații publice, grădină, parcare.