Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTOR BEACH HOTEL


Descriere

Astor Beach Hotel a fost deschis in anul 1994, ultima renovare completa a avut loc in anul 2011. Suprafata totala este de 7000 m2. Hotelul ofera servicii in sistem all inclusive mic dejun, pranz si cina, ora ceaiului, bauturi racoritoare alcoolice locale sunt incluse.

Descriere:

Astor Beach Hotel a fost deschis in anul 1994, ultima renovare completa a avut loc in anul 2011. Suprafata totala este de 7000 m2. Hotelul ofera servicii in sistem all inclusive mic dejun, pranz si cina, ora ceaiului, bauturi racoritoare alcoolice locale sunt incluse.

Localizare:

Astor Beach Hotel se afla in zona Mahmutlar la 140 km de aeroportul Antalya, iar aeroportul Gazipasa la doar 20 km. distanta. Centrul Mahmutlar este în jur de 3 km. Centrul Alanya la 12 km. 

Facilitati hotel:

Unitatea dispune de restaurant, bar, piscina exterioara, tobogan de apa, loc de joaca pentru copii, sauna, baie turceasca, fitness, masa de tenis, club pentru copii, mini-market, seif, tenis de masa, volei pe plaja, sporturi nautice, servicii medicale 24 h. Umbrele, sezlonguri si saltele sunt gratuite pe plaja.  Restaurantul si barul sunt tip bufet deschis.

Facilitati camere:

Hotelul este format din 84 camere standard, 52 camere family. Camerele standart au doua balcoane, vedere la mare si la piscina. Camerele familiale sunt formate din 2 camere cu 2 balcoane vedere la mare si la munte. Acestea sunt dotate cu minibar, TV prin satelit, baie (dus)-wc, aer conditionat, telefon, minibar, uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.