Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL DE LUXE RESORT SPA


Descriere

Descriere : Hotelul a fost deschis in anul 2008 iar ultima renovare s-a facut in 2014. Este construit pe o suprafata de 16000 mp, este format dintr-o singura cladire cu 6 etaje si are in total 356 de camere.

Tip masa: Ultimate All Inclusive - sezon vara
All Inclusive - sezon iarna

Localizare :Hotelul este situat in Kemer, la 56 km fata de aeroportul Antalya si la 38 km de centrul orasului Antalya.

Plaja:Hotelul dispune de plaja privata cu pietris de 50 m lungime. Sezlongurile sunt gratuite la plaja. Pentru prosoape la plaja se percepe un depozit.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: aer conditionat, seif, TV satelit, mini bar, mocheta, telefon, internet wireless, baie cu cabina de dus, uscoator de par, balcon.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte (mexican, italian, turcesc), patiserie, 4 baruri, piscina exterioara, aquapark, piscina pentru copii, piscina interioara, piscina interioara pentru copii, centru SPA, baie turceasca, sauna, jacuzzi, programe de animatie, muzica live, discoteca, centru fitness, teren de tenis, dart, aerobic, cinema, teren de basket, tenis de masa, sali de conferinta.

Servicii cu plata: restaurantul Mexican a la carte, bauturi premium, bauturi imbuteliate, bauturi de import servite intre orele 01:00 10:00, fresh-uri din fructe, room service, jocuri video, bowling, biliard, sporturi acvatice, nocturna si echipament pentru tenis, telefon, fax, masaj si alte tratamente in centrul SPA.

Facilitati copii : Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club 4-12 ani, piscina pentru copii, loc de joaca.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; gratuit o singura rezervare pe sejur de minim 7 nopti in unul din restaurantele Italian sau Turcesc;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.crystalhotels.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie