Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Bali Mare este situat pe un deal deasupra marii, cu vedere la Marea Mediterana si muntii Talea. Plaja este la 200 m de hotel.
Localizare :Centrul localitatii unde puteti gasi cafenele, restaurante si supermarketuri este la 800 de metri. Aeroportul Nikos Kazantzakis este la 54 km de hotel.

Facilitati hotel: Bali Mare ofera un restaurant, parcare privata gratuita, un bar si un lounge comun. Proprietatea ofera o gradina si o terasa. Hotelul are Receptie 24/7, Port bagaje, WiFi gratuit, Schimb valutar, fier de calcat si masa de calcat la cerere.

Dotari camere: Toate camerele au aer conditionat (contra cost) si sunt confortabile, au decor elegant si balcon cu vedere la mare sau la munte.
Camerele duble au 25 mp. confortabile cu decor elegant. Camerele au dou paturi de o persoan sau unul dublu, balcon privat mobilat sau veranda mobilata.
Camerele family open plan au 35 mp. sunt confortabile, au 2 paturi de o persoana sau unul dublu si doua canapele extensibile, balcon privat mobilat sau veranda mobilata cu vedere la mare sau gradina. Camera poate gazdui maxim 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii
Camerele sunt dotate cu: Mini frigider,Tv cu ecran plat, seif ( contra cost), baie cu cada sau dus, uscator de par.

Tip de masa: all inclusive

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie