Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Benidorm Centre (Adults Only) (Benidorm)


Descriere

Descriere HOTEL BENIDORM CENTRE:
Benidorm Centre este un hotel primitor aflat in centrul statiunii Benidorm, in inima zonei de cumparaturi si distractii a statiunii.

Localizare HOTEL BENIDORM CENTRE:
Hotelul este situat in centrul orasului Benidorm, la 10 minute de orasul vechi, in apropierea parcurilor de distractie Terra Natura si Terra Mitica. Aeroportul Alicante este la 58 km iar cel din Valencia la 148 km.

Plaja:
Hotelul se afla in apropierea plajei Levante, o plaja lunga de aproximativ 2 km cu nisip fin. Sezlongurile si umbrelutele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Benidorm Centre dispune de 99 camere, dotate cu: balcon, aer conditionat, seif, minibar, tv, telefon, baie cu uscator de par, prosoape.

Facilitati HOTEL BENIDORM CENTRE:
Hotelul ofera piscine in aer liber atat pentru adulti cat si pentru copii, sala de fitness, sauna, beauty salon, bar si lounge tv, cafenea,
camera pentru recreere, camera pentru bagaje, restaurant tip bufet, activitati de divertisment seara, parcare (contra cost), wi-fi (contra cost).

Web: www.benidormcentre.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie