Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Monarque Torreblanca este situat intr-o enclav exceptional in centrul Costa del Sol , acest hotel magnific, vesel si luminos, arata ca un balcon imens cu vederi imbatabile asupra Marii Mediterane. Inconjurat de o gradina mare ai confortabila si situat la mica distanta de Paseo MarAtimo si de plaja exceptionala Las Gaviotas.
Localizare: Hotelul se afla la douazeci de minute de Aeroportul International Malaga . Iar daca iti place golful, la doar cateva minute de mers cu masina se afla unele dintre cele mai bune terenuri de golf din zon. Este un hotel linistit, confortabil, ideal pentru a petrece o vacanta relaxanta.


Facilitatile hotelului: La Hotelul Monarque Torreblanca sunt toate serviciile disponibile pentru ca sederea turistului sa fie cu adevarat de neuitat. Va puteti bucura de o receptie la dispozitia dumneavoastr 24 de ore pe zi si de o cantina excelenta cu o teras in aer liber pentru a va bucura de cele mai bune vederi ale coastei Malaga. Si toate acestea fara a mentiona marele nostru restaurant local si international haute cuisine. Daca sunteti pasionat de spectacolele live, datorita Hotelului Monarque Torreblanca va veti putea bucura atat de divertisment de zi, cat si de noapte pentru adulti si copii. Descoperiti fiecare dintre serviciile noastre in profunzime!


Dotarile camerei: Hotelul Monarque Torreblanca dispune de 184 de camere spatioase si confortabile, perfect mobilate. Au dou dulapuri, paturi, distribuite intr-o cladire cu noua etaje orientata spre sud si toate beneficiaza de vedere la Marea Mediterana.


Site: https://monarquehotels.com/


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie