Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THODOROU STUDIOS


Descriere

Thodorou Studios sunt situate in statiunea Aghia Marina, la doar 10m de plaja. Principalele atractii sunt orasul Chania, aflat la 9 km si portul Souda, la 17 km de hotel. Aeroportul International Chania, se afla la aproximativ 24 km de hotel. Statia de autobuz afla in fata proprietatii, in apropiere se afla multe magazine, taverne, cafenele si restaurante.

Localizare

Este situat in statiunea Aghia Marina, la doar 10m de plaja. Principalele atracții sunt orașul Chania, la 9 km, și portul Souda, la 17 km de hotel. Aeroportul Internațional Chania este la aproximativ 24 km de hotel. Stația de autobuz se află în fața proprietății, în apropiere se află numeroase magazine, taverne, cafenele și restaurante.

Facilitati Hotel

recepție, sală de vizionare TV, snack bar pe plajă, piscină, terasă pe plajă, restaurant, internet Wi-Fi, parcare, serviciu de închirieri auto,  depozit de bagaje.

Facilitati camere

aer conditionat, chicineta si minibar, poate avea vedere la mare, frigider, baie in camera

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie