Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DoubleTree by Hilton Ras Al Khaimah


Descriere

Cu vedere la paraul Ras Al Khaimah, acest hotel de lux de 4 stele ofera o piscina pe acoperis si un lounge, precum si un centru spa cu servicii complete.

Facilitati camere

Hotelul ofera camere si suite elegante precum si parcare privata gratuita. Camerele cu aer conditionat de la Doubletree Ras Al Khaimah au mobilier modern si o zona de relaxare cu TV cu ecran plat. Camera Deluxe cu vedere la parau ofera transfer gratuit la plaja, birou si scaun. Camera este dotata cu aparat pentru preparea de ceai/cafea si cu o vedere frumoasa la oras din fiind situata la etajele superioare. Patul king-size asigura relaxare, iar biroul spatios este locul perfect pentru munca. Puteti sa luati o bautura rece de la minibar si sa va relaxati in timp ce vizionati canale multinationale la televizorul de 42 inch. Camera este dotata de asemenea cu halat de baie, papuci, uscator de par, articole de toaleta gratuite, garderoba, aer conditionat, seif, facilitati de calcat, telefon si radio. Suita junior are vedere la oras/parau, camera de zi separata, canapea extensibila si o  baie spatioasa. Puteti sa profitati de zona de living separata si de televizorul de 42 inch din confortul canapelei extensibile mari. Dormitorul are un pat king-size si un alt televizor de 42 inch.

 

Facilitati hotel

Centrul spa DoubleTree by Hilton Ras Al Khaimah ofera o varietate de masaje, tratamente faciale si alte servicii de infrumusetare. Fitness by Precor al hotelului are aparate cardio si greutati libere. De asemenea, puteți profita de transferul gratuit la DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island. Exista o mulțime de facilitati aici, inclusiv un club pentru copii, un centru de sporturi acvatice si o plaja privata de 600 de metri. Hotelul serveste preparate din bucataria internationala la restaurantul Podium. Exista, de asemenea, un bar in hol care serveste cafea si prajituri. Pentru mese usoare si narghilea, TreeTop Bar ofera un spatiu relaxant in timpul zilei si o atmosfera de petrecere noaptea. 

Localizare hotel

DoubleTree by Hilton Ras Al Khaimah beneficiaza de o locatie ideala in inima orasului RAK, la cativa pasi de mall-uri, plaja este la doar 5 minute de mers cu masina. Aeroportul International Ras Al Khaimah se afla la o distanta de aproximativ 22 km. Hotelul este la o distanta de 17 km fata de Muntii Hajar.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie