Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ibis One Central


Descriere

ADDRESS. Trade Centre District, 9914 Dubai, UAE Hotelul este localizat la aproxiamativ 15-20 minute de aeroportul international Dubai -DXB; in apropierea Sheikh Zayed Road, lângă Dubai World Trade Centre. Hotelul ofera Wi-Fi gratuit si un mic dejun gustos tip bufet, care este un punct culminant al șederii oaspeților. De asemenea, ca loc de relaxare exista un bar cu muzica live, dar si o sala de fitnes complet echipata. Serviciul de transfer gratuit ce ofera posibilitate de a vizita Kite Beach și principalele centre comerciale aflate la mică distanță fata de hotel, toate detaliile se gasesc la receptia hotelului. Pentru o escală de o noapte sau un sejur de mai multe nopti, Ibis One Central vă ofera servicii de calitate la un tarif atractiv. Acest hotel modern din Dubai oferă 588 de camere elegante. Standard Room: Camera standard room are tot ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil și fără probleme. Pereții izolați fonic asigură liniște și liniște. Wi-Fi gratuit, un TV cu ecran plat și un birou elegant, toate camerele au un pat queen-size Sweet BedTM. De asemenea, camera dispune de baie privata, dotata cu dus, uscator de par, dar si facilitati pentru cafea si ceai, fier de calcat, mini bar si aer conditionat. Această cameră de hotel modernă este potrivită pentru cei singuri sau cupluri. Dacă călătoriți în familie, rezervați două dintre cele 160 de camere comunicante. Există și șase camere pentru persoane cu mobilitate redusă. Hotelul detine parcare privata.

Localizare

ADDRESS. Trade Centre District, 9914 Dubai, UAE

Hotelul este localizat la aproxiamativ 15-20 minute de aeroportul international Dubai -DXB; in apropierea  Sheikh Zayed Road, lângă Dubai World Trade Centre.

 

Facilitati Hotel

Hotelul ofera Wi-Fi gratuit si un mic dejun gustos tip bufet, care este un punct culminant al șederii oaspeților. De asemenea, ca loc de relaxare exista un bar cu muzica live, dar si o sala de fitnes complet echipata.

Serviciul de transfer gratuit ce ofera posibilitate de a vizita Kite Beach și principalele centre comerciale aflate la mică distanță fata de hotel, toate detaliile se gasesc la receptia hotelului.

Pentru o escală de o noapte sau un sejur de mai multe nopti, Ibis One Central vă ofera servicii de calitate la un tarif atractiv.

 

Facilitati Camera

Acest hotel modern din Dubai oferă 588 de camere elegante.

Standard Room:

Camera standard room are tot ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil și fără probleme. Pereții izolați fonic asigură liniște și liniște.

Wi-Fi gratuit, un TV cu ecran plat și un birou elegant, toate camerele au un pat queen-size Sweet BedTM.

De asemenea, camera dispune de baie privata, dotata cu dus, uscator de par, dar si facilitati pentru cafea si ceai, fier de calcat, mini bar si aer conditionat.

Această cameră de hotel modernă este potrivită pentru cei singuri sau cupluri. Dacă călătoriți în familie, rezervați două dintre cele 160 de camere comunicante.

Există și șase camere pentru persoane cu mobilitate redusă.

Hotelul detine parcare privata.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.