Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAVO MARIS BEACH HOTEL


Descriere

Descriere: Hotelul este recunoscut pentru facilitatile oferite, pentru amplasarea pe plaja si pentru atmosfera extraordinara pe care o ofera oasipetilor sai. Acesta este recomandat atat pentru familii cat si pentru cupluri.

Tip masa: mic dejun, demipensiune, pensiune completa, all inclusive.

Localizare:Hotelul este situat in statiunea Protaras, langa plaja, intr-o zona linistita. In apropiere se gasesc terase, restaurante si magazine.

Dotari camere: Hotelul dispune de un total de 207 camere (twin si matrimoniale); acestea permit instalarea unui pat suplimentar sau baby cot. Camerele au vedere interioara, laterala spre mare sau frontala spre mare. Acestea au o suprafata de 21mp (include si baia).
Camerele sunt dotate cu: cheie electronica, telefon, TV 32 inch, baie cu dus, AC, accesorizare electronica pentru nevoile lumii moderne, uscator de par, radio 4 canale (gratuit), wifi (gratuit), , facilitati pentru preparare cafea/ceai, adaptor pentru priza(la cerere). Oaspetii se mai pot bucura si de: Prosoape de plaja, halate de baie, papuci de camera, mini bar (gol), masa de calcat (la cerere), adaptor pentru priza.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor o serie de facilitati, ca de exemplu : fitness center, activitati recreative, internet, piscina interioara incalzita, piscina exterioara, jacuzzi, club pentru copii, camera de bagaje, servicii spa (contra cost), sporturi acvatice (contra cost), restaurant, lobby bar, etc. Descrierea completa a serviciilor poate fi consultata pe site-ul hotelului (fact sheet).
Oaspetii sunt rugati sa respecte un cod vestimentar smart casual in incinta hotelului.

Plaja: cu nisip, catalogata blue flag.

Clasificare oficiala: 5*

Clasificarea tour operatorului: 5*

Pagina web: https://cavomaris.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.