Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EURONAPAHOTEL APTS


Descriere

Descriere: Euronapa este un complex de apartamente oferind servicii si facilitati similare unui hotel de 3*. Oaspetii sai se pot bucura de apartamentele spatioase si comfortabile aflate intr-o zona linistita de unde se poate ajunge usor in centrul de distractii al statiunii Ayia Napa.

Tip masa: Mic dejun, Demipensiune.

Localizare: Euronapa se afla la 5 minute de plaja Sandy Bay si la 15 minute de plajele Nissi si Limanaki.

Dotari camere: Euronapa are studiourile dotate cu: baie privata cu cada sau dus, aer conditionat, TV satelit, telefon, seif, frigider, chicineta, balcon sau terasa.

Facilitati hotel: Euronapa pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet, snack bar la piscina, lounge bar, piscina, sala fitness, sauna, masaj, teren de tenis, biliard, jocuri video, receptie 24h, camera pentru bagaje, schimb valutar, servicii spalatorie, sezlonguri si umbrele, parcare, Wi-Fi gratuit.

Facilitati copii: Piscina pentru copii, loc de joaca, babysitting.

Pagina web: www.euronapahotel.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitation receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.