Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aflat în centrul zonei de distractie, hotelul Honeymoon este adorat în special de tineri. Este aproape de cluburi de noapte populare, ofera privelisti superbe spre Marea Mediterană, o plaja generoasa de nisip și un restaurant în aer liber.

Descriere:

Aflat în centrul zonei de distractie, hotelul Honeymoon este adorat în special de tineri. Este aproape de cluburi de noapte populare, ofera privelisti superbe spre Marea Mediterană, o plaja generoasa de nisip și un restaurant în aer liber. Zona de lounge în aer liber și restaurantul hotelului au vedere la mare și munți, iar barul în aer liber are masa de biliard și multe cocktailuri de savurat. Zona este punctul cel mai facil de plecare spre o vizita a insulei grecesti Rhodos, din portul Marmaris existând servicii regulate de transport cu feribotul.

Localizare:

Hotelul Honeymoon se afla pe plaja privată, este aproape de cluburi de noapte populare din Marmaris, la 5 minute de mers pe jos de Aqua Dream Water Park și la 17 minute de Castelul Marmaris, una dintre marile atractii turistice ale statiunii.

Website:

http://www.honeymoonmarmaris.com

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi recepţie, restaurant cu vedere la mare și la munti, bar, lounge cu terasa, bar de cocktailuri, internet wireless, lift, billiard, gradina, zonă de plajă privata, umbrele de plajă, șezlonguri și salte gratuite, biliard, parcare.

Facilitati camere:

Camerele hotelului Honeymoon dispun de aer condiționat, televizor, internet wireless, telefon, room service, baie, uscător de păr și balcon cu vedere spre mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie