Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARITIM CRYSTALS BEACH RESORT amp; SPA


Descriere

www.crystalsbeach.com


Localizare: Este amplasat pe coasta estica a insulei, in zona statiunii Belle Mare, la cateva minute de mers cu masina de centrul acesteia. Are acces direct la plaja cu nisip fin. Aeroportul este situat la 50 km distanta.


Prezentare generala si facilitati: Din toamna anului 2014 a intrat in lantul Maritim. Este un hotel construit in stil modern, ce ofera o atmosfera lejera, intr-o locatie de vis.Exista 4 restaurante, dintre care se evidentiaza: cel principal “Le Ferney”, unde se servesc specialitati internationale. Direct pe plaja exista restaurantul “Beach & Grill”. Fructe de mare si specialitati pot fi servite la “Belle Vue Restaurant”. Cele mai bune retete orientale le regasim la restaurantul a-la-carte “Les Quatres Cocos”. Resortul dispune de asemenea de piscina (separat si piscina pentru copii), doua baruri,magazin. Pentru sport & fitness resortul organizeaza activiati perecum: caiac, snorkeling, windsurf, plimbari cu barcute cu podea din sticla, tenis de masa, volei pe plaja, keitsurf etc. Contra cost: pescuit, water ski, plimbari cu barca rapida.


Camere: hotelul are un total de 181 de camere, dintre care 91 sunt din categoria “superior”. Acestea au o suprafata de 55 mp, dispun de: toaleta cu cada sau dus, TV, radio, feon, telefon, aer conditionat, cafetiera, safe, balcon sau terasa si au acces gratuit la internet wireless.


Capacitate maxima: 3 adulti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie