Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASCOT (Miramare)


Descriere

Descriere HOTEL ASCOT:
Hotelul are o pozitie strategica intre Rimini si Riccione, in statiunea Miramare. Miramare este o alegere excelenta pentru calatorii interesati de relaxare, cumparaturi si gastronomie. Hotelul este deschis pe tot parcursul anului.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa. Micul dejun este tip bufet dulce si sarat, cina la alegere din 5 preparate principale, 5 preparate secundare, bufet de salate, fructe sau desert.

Localizare HOTEL ASCOT:
Hotelul este situat la 10 metri de plaja, 6 km de centrul istoric Rimini, 10 minute distanta fata de aerportul din Rimini.

Plaja:
Plaja este cu nisip, chiar in fata hotelului.

Dotari camere:
Camerele Classic sunt dotate cu baie cu dus, televizor, uscator de par, balcon, telefon, mini-bar, seif, aer conditionat inclus (in prioada mai-septembrie), internet (conexiune ADSL). Camerele cu vedere spre mare sunt la cerere si contra cost.

Facilitati HOTEL ASCOT:
Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: 3 lift-uri, bar, resturant, TV lounge, internet gratuit, solar, gradina, parcare gratuita in limita locurilor, garaj (contra acost), sala de conferinta, piscina exterioara si jacuzzi cu apa de mare si incalzita, sezlonguri si umbrele.Toate spatiile publice cu aer conditionat. Piscina este deschisa in intervalul 25.05-15.09.

Facilitati pentru copii:
Baby cot (la cerere-gratuit).
Mini-club pentru copii mai mari de 3 ani, pe plaja.

Alte informatii:


Check-in: 12.00; Check out: 10.00.
Se accepta animale de companie de talie mica contra cost - 10 euro/animal/zi.

Hotelul nu permite nicio modificare de nume in oferta Early Booking; aceasta se considera anulare si se penalizeaza conform contract.

Taxa de statiune se plateste la receptie:
- aprox 1 euro/persoana/noapte la hotel 2*;
- aprox 2 euro/persoana/noapte la hotel 3*;
- aprox 3 euro/persoana/noapte la hotel 4*;- aprox 4 euro/persoana/noapte la hotel 5*
Copiii intre 0-14 ani nu platesc taxa de statiune.

Web: www.ascothotel.it

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.