Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sellada Beach Hotel Santorini


Descriere

Descriere: Hotelul recent renovat Sellada Beach de 4 stele, are vedere la Marea Egee si se afla pe plaja Perissa din Santorini. Construit in stilul cicladic cu facilitati moderne, hotelul ofera camere traditionale, studiouri, apartamente si penthouse-uri. In statiunea Perissa veti gasi tot felul de atractii care satisfac toate cerintele si gusturile, printre care biserica Timios Stavros, una dintre cele mai mari si mai importante din Santorini.

Localizare: Hotelul Sellada Beach este localizat pe plaja din statiunea Perissa, in partea de sud a insulei, la doar cativa kilometri de situl arheologic al vechii Thira.
Distante fata de hotel: Aeroportul din Santorini la 16 km, portul Santorini la 12 km, centrul orasului Perissa la 200 m, capitala Fira la 15 km.

Plaja: Hotelul Sellada Beach are o plaja intinsa, cu baruri, restaurante si taverne. Exista facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.

Dotari camere: Hotelul Sellada Beach dispune de camere echipate astfel incat sa asigure un sejur confortabil. Toate sunt dotate cu aer conditionat, wifi, balcon, TV satelit, seif, frigider, baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta, balcon.

Facilitati: Hotelul Sellada Beach oferta turistilor receptie 07:00-00:00, lobby, serviciu de curatatorie completa, doctor la cerere, tratamente de infrumusetare si masaj, piscina cu sezlonguri, piscina pentru copii, umbrele si prosoape, beach bar, restaurant. Hotelul dispune de aer conditionat si WiFi in zonele publice.

Categorie oficiala: 4*

Pagina web: https://www.selladahotel-santorini.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie