Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Novotel Beach Sharm


Descriere

Descriere: Novotel Beach Resort este un hotel frumos si confortabil complet renovat in 2003, compus din 3 cladiri cu un etaj.

Localizare: Novotel Beach Resort este localizat in golful Naama Bay, la 8 km de centrul statiunii Sharm El-Sheikh, la 4 km de Sinai Safari Adventures si 9 km de aeroport.

Plaja: Novotel Beach Resort detine plaja proprie cu nisip si ponton si are in apropiere recif de corali. Sezlongurile, umbrelele, saltelele si prosoapele sunt gratuite. Exista facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice contra cost.

Dotari camere: Novotel Beach Resort are 197 de camere dotate cu aer conditionat, seif, wi-fi, TV satelit, telefon, mini bar, baie cu dus si uscator de par, balcon/terasa.

Facilitati hotel: Novotel Beach Resort dispune de receptie 24 de ore, business center, 2 restaurante (1 a la carte), 2 baruri, o piscina exterioara (cu incalzire), sezlonguri, umbrele, saltele si prosoape gratuite, cabinet medical, spalatorie, coafor, salon de infrumusetare, centrul SPA, piscina interioara, jacuzzi, baie turceasca, masaj, aerobic, aqua park, programe de divertisment, spectacole live, sala fitness, tenis de masa, mini-fotbal, volei pe plaja, cursuri de scuba diving, magazine, schimb valutar, parcare.

Facilitati pentru copii: Novotel Beach Resort asigura copiilor program de animatie, piscina, loc de joaca, sala de jocuri, club ( 4-8 ani), babysitter (la cerere, cu plata), pat pentru infanti (la cerere, gratuit).

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: https://www.accorhotels.com/gb/hotel-1715-novotel-sharm-el-sheikh/index.shtml

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie