Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Savoy Sharm el Sheikh


Descriere

Descriere: Beneficiind de palmieri, caldura pe tot parcursul anului si o plaja superba pe malul Marii Rosii, hotelul Royal Savoy din Sharm El Sheikh este un hotel de lux ce isi asteapta cu bratele deschise turistii din toata lumea. Accesul copiilor sub 12 ani nu este permis.

Localizare: Hotelul se afla la 5 km de aeroportul international Sharm El Sheikh si la 10 minute (cu masina) de centrul orasului.

Facilitati hotel: In lista facilitatilor hotelului se incadreaza o terasa privata, o zona lounge, trei piscine si acces la o plaja privata. In acelasi timp, oaspetii se pot bucura de barurile si restaurantele puse la dispozitie de catre hotel, Wi-Fi .

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu balcon, aer conditionat, minibar, aparat pentru cafea si ceai, seif, masa si fier de calcat (la carere), spatiu de depozitare a bagajalor, halate si papuci de baie, uscator de par, TV, telefon, bauturi de bun venit, cos cu fructe proaspete la sosirea oaspetilor.

Site: https://www.savoygroup-sharm.com/royal-savoy

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie