Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AHG Waridi Beach Resort & Spa (Pwani)


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat de-a lungul plajei de nisip din Zanzibar, complexul AHG Waridi Beach Resort & Spa din Pwani Mchangani are un centru de wellness şi spa. Oaspeții au la dispoziție o piscină şi o sală de jocuri cu tenis de masă şi biliard. Camerele au paturi sculptate din lemn, aer condiţionat, facilități pentru prepararea de ceai şi cafea şi baie privată, dotată cu duş. Oaspeții de la AHG Waridi Beach Resort & Spa pot lua masa la restaurant și pot savura băuturi în cele 2 baruri. De asemenea, oaspeții au la dispoziție biciclete gratuite pentru a explora zona înconjurătoare. Personalul organizează activități precum gimnastică acvatică şi exerciții de stretching. Complexul este situat la 40 km de Aeroportul Internațional din Kisauni şi la 50 km de Stone Town.

Localizare Hotel

Complexul este situat la 40 km de Aeroportul Internațional din Kisauni şi la 50 km de Stone Town.

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă.

 

Facilitati Hotel

Situat de-a lungul plajei de nisip din Zanzibar, complexul AHG Waridi Beach Resort & Spa din Pwani Mchangani are un centru de wellness şi spa. Oaspeții au la dispoziție o piscină şi o sală de jocuri cu tenis de masă şi biliard.

Oaspeții de la AHG Waridi Beach Resort & Spa pot lua masa la restaurant și pot savura băuturi în cele 2 baruri. De asemenea, oaspeții au la dispoziție biciclete gratuite pentru a explora zona înconjurătoare. Personalul organizează activități precum gimnastică acvatică şi exerciții de stretching.

 

Facilitati Camere

Camerele au paturi sculptate din lemn, aer condiţionat, facilități pentru prepararea de ceai şi cafea şi baie privată, dotată cu duş.

Bungalow Sea View

 

Suprafața bungaloului: 

25 m²

Acest bungalou are minibar, aer condiționat și vedere.

 

Family Room

 

Dimensiune 

40 m²

Cameră cu aer condiţionat, facilităţi de ceai/cafea şi o baie privată cu duş şi uscător de păr.

Classic Room

Dimensiune 

30 m²

Cameră cu aer condiţionat, măsuţă de toaletă, scaune, facilităţi de ceai/cafea şi o baie privată cu duş şi uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie