Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAHALI ZANZIBAR (Paje)


Descriere

Localizare: Mahali Zanzibar se afla in Paje, Zanzibar. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Abeid Amani Karume, aflat la 51 km de proprietate.
Facilitati hotel: hotelul este situat pe maul marii si ofera zona de plaja privata, WiFi gratuit si piscina in aer liber, deschisa pe tot parcursul anului. Hotelul ofera terasa la soare si vedere la mare. Puteti sa savurati mese Aa la carte la restaurantul proprietatii, cu vedere frumoasa la mare, precum si bauturi la barul de pe plaja. Proprietatea ofera lounge comun. Zona din jur este renumita pentru snorkelling si kitesurfing. O gama de scoli de kitesurfing si scufundari se afla la cel mult 50 de metri de proprietate.
Dotari camere : toate cele 24 de camere sunt dotate cu aer conditionat, baie privata, balcon/terasa, minibar si seif. Camerele standard sunt situate la parter iar camerele deluxe sunt situate la etaj si au vedere spre piscina sau ocean.
www.mahalizanzibar.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.