Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riu Palace Zanzibar (Nungwi) Adults Only


Descriere

La Riu Palace Zanzibar va puteti bucura de o baie racoritoare intr-una dintre cele trei piscine si sa va relaxati sub soare pe un sezlong sau puteti sa mergeti la plaja privata a hotelului.

Facilitati camere

Camerele acestui hotel din Zanzibar, Tanzania se remarca prin design si spatiu. Toate au aer conditionat, TV prin satelit, minibar si balcon sau terasa, alaturi de multe alte facilitati. In plus, hotelul dispune de vile cu piscine private pentru cei care isi doresc un sejur in lux total. Camerele sunt spatioase si dispun de seif, aparat pentru prepararea de ceai/cafea, WiFi gratuit. Baile sunt private si au toate facilitatile necesare: halat de baie, prosoape, uscator de par, articole de toaleta gratuite. Suita superioara cu vedere la mare si balcon, are o camera de 60 m² izolata fonic cu un pat dublu extra-large, priza langa pat si canapea extensibila in living room. In camera se regaseste aparat de facut ceai/cafea, fierbator electric, fier de calcat si ventilator. Vila cu piscina si balcon privat are o camera spatioasa de 125 m² alaturi de o canapea extensibila din living room, unitatea este perfecta pentru cei care isi doresc un sejur de lux. Aceasta are garderoba, pardoseala din lemn sau parchet iar totul este izolat fonic. Terasa este mobilata si reprezinta ocazia perfecta pentru relaxare. Daca vrei sa te bucuri de un sejur cu relaxare maxima, Jacuzzi Suites de la Hotel Riu Palace Zanzibar sunt perfecte pentru tine. In aceste camere de 90 m2 veti gasi un pat queen-size (200x200 cm), o canapea extensibila in zona de lounge, TV prin satelit, aer conditionat, un fierbator electric, un seif si sezlonguri si umbrele pe terasa privata. 

 

Facilitati hotel

Hotel Riu Palace Zanzibar, un hotel exotic de 5 stele cu un serviciu all inclusive disponibil 24h pentru oaspetii sai, ofera o experienta unica de vacanta impreuna cu programele planificate de entertainment precum show-uri si muzica live. Printre facilitatile enumerate, hotelul dispune si de o piscina in aer liber, o plaja privata unde sunt disponibile activitati pentru sporturi acvatice si un centru de scufundari cat si sezlonguri sau paturi de plaja cu prosoape. Plaja dispune de un bar cu vedere la apusul soarelui unde oaspetii se pot relaxa. Hotelul detine doua restaurante tematice care servesc mancaruri rafinate. In incinta restaurantului principal unde se serveste micul-dejun de tip bufet exista si statii de tipul “show-cooking”. Centrul de spa ofera servicii de masaj, baie de aburi, solar, sala fitness.  

 

Localizare hotel

Hotelul Riu Palace Zanzibar este situat pe plaja Nungwi, o plaja frumoasa cu nisip alb, cu ape cristaline ce ofera o imagine de paradis, pe coasta de nord din Zanzibar. Plaja Kendwa se afla la 150m de hotel. Alte plaje la o distanta de maxim 2km sunt: Royal si Nungwi. Aeroportul International Abeid Amani Karume este la 52,8 km indepartare, parcarea este disponibila la hotel si este gratuita.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Lux
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie