Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Uroa Bay Beach Resort (Uroa)


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Complexul Uroa Bay Beach Resort este situat pe malul Oceanului Indian, lângă o plajă privată lungă de 300 m. Proprietatea oferă un bar la piscină, un restaurant și WiFi gratuit în zonele publice. Fiecare cameră este în sistem self-catering şi are acoperiş din paie, mobilier tradiţional din Zanzibar şi verandă cu vedere la grădina luxuriantă. Toate unităţile de cazare oferă aer condiţionat, minifrigider şi TV. Băile proprii sunt dotate cu duş şi bideu. Restaurantul complexului Uroa Bay serveşte diverse mâncăruri tanzaniene şi locale, precum şi preparate occidentale clasice. În fiecare dimineaţă este servit un bufet de mic dejun. Cada cu hidromasaj şi gama de masaje disponibile reprezintă opţiunea perfectă pentru o după-amiază relaxantă. Printre alte servicii şi facilităţi oferite de Uroa Beach se numără un birou de turism şi un teren de tenis.

Localizare Hotel

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Complexul Uroa Bay Beach Resort este situat pe malul Oceanului Indian, lângă o plajă privată lungă de 300 m. 

Oraşul vechi Stone Town se află la 38 km, iar Aeroportul Zanzibar, la 41 km. La cerere, poate fi aranjat un serviciu de transfer de la/la aeroport.

 

 

Facilitati Hotel

Proprietatea oferă un bar la piscină, un restaurant și WiFi gratuit în zonele publice.

Restaurantul complexului Uroa Bay serveşte diverse mâncăruri tanzaniene şi locale, precum şi preparate occidentale clasice. În fiecare dimineaţă este servit un bufet de mic dejun.

Cada cu hidromasaj şi gama de masaje disponibile reprezintă opţiunea perfectă pentru o după-amiază relaxantă. Printre alte servicii şi facilităţi oferite de Uroa Beach se numără un birou de turism şi un teren de tenis.

 

Facilitati Camere

Fiecare cameră este în sistem self-catering şi are acoperiş din paie, mobilier tradiţional din Zanzibar şi verandă cu vedere la grădina luxuriantă. Toate unităţile de cazare oferă aer condiţionat, minifrigider şi TV. Băile proprii sunt dotate cu duş şi bideu.

 

Garden View

 

Dimensiune 

30 m²

Această cameră independentă este amenajată cu acoperiş din paie şi şi mobilier specific regiunii Zanzibar şi include o verandă cu vedere la grădina luxuriantă.


Este dotată cu aer condiţionat, mini-frigider şi TV. Baia privată are duş şi bideu.

Sea View Room

 

Dimensiune 34 m²

Această cameră cu aer condiţionat are vedere la Oceanul Indian şi este amenajată cu mobilier tipic regiunii Zanzibar. Oferă un patio mic, un pat cu baldachin cu plasă de ţânţari şi seif. Baia privată are duş.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie