Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zanzibar Bay Resort (Marumbi)


Descriere

In timpul sederii dumneavoastra la Zanzibar Bay Resort din Marumbi, veti experimenta esenta luxului. Statiunea a fost construita in 2020 folosind materiale ecologice si pastrand un stil traditional african cu o ambianta calma.

Facilitati camere

Zanzibar Bar Resort are 104 camere toate mobilate cu grija intr-un stil african autentic si sunt impartite in camere standard, premium, luxury si premium plus. Camera premium plus are dimensiunea de 95 mp si este situata direct pe plaja cu urmatoarele facilitati: pat dublu sau twin (cu plasa de tantari), pat suplimentar optional (180x80cm), aer conditionat, WiFi gratuit, seif, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, baie complet utilata, uscator de par, canapea, terasa cu vedere la ocean, zona de lounge privata cu sezlonguri si umbra. Camera premium de 60 mp, situata la parter si etaj are cea mai buna vedere asupra piscinei si oceanului. Facilitatile camerei includ: pat dublu sau twin (cu plasa de tantari), pat suplimentar optional (180x80cm), aer conditionat, WiFi gratuit, seif, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, baie complet utilata, uscator de par, terasa cu vedere la ocean, piscina si gradina

 

Facilitati hotel

Zanzibar Bay Resort include o piscina infinita magnifica, precum si o piscina pentru scufundari aproape de restaurant. O piscina pentru copii este disponibila pentru o baie relaxantă. Toate sunt piscine cu apa dulce cu filtre de nisip care sunt bune pentru mediu. Pe Oceanul Indian, este barul Jetty Bar. Aceasta locatie superba este perfecta pentru o zi de bauturi sau plaja in timp ce priviti apusul. Atmosfera este intretinuta pe timp de seara de o varietate de activitati de divertisment. Se afla si o platforma de inot cu sezlonguri si baldachin. Zanzibar Bay Resort ofera un centru spa si wellness cu aer conditionat, o adevarata evadare tropicala inconjurata de arome florale si ape curgatoare. Terapeutii profesionisti ofera tratamente spa cu o abordare eficienta low-tech pentru a calma mintea oferind diverse tratamente, cum ar fi masaj, manichiura, pedichiura, coafura, sauna, aburi, hamam si alte servicii de wellness. Exista o echipa de animatie in statiune pentru a va distra si a organiza diverse activitati zi si noapte, activitatile oferite sunt volei, polo pe apa, tururi ale satului local, spectacole culturale locale, spectacole de dans si multe altele. Intotdeauna exista ceva de facut in jurul statiunii asa ca vei gasi programe zilnice si informatii la receptie.

 

Localizare hotel

Situat convenabil intr-o locatie rurala, in Marumbi Road in Zanzibar City, la 24.3 km de centru. Aeroportul este la un drum cu masina de aproximativ 40 de minute.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători