Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Olympos este localizat intr-un loc frumos, intre poalele legendarului Munte Olimp si apele albastre ale Thermaikos, pe plaja Leptokarya, se afla un hotel. Hotelul Olympos este recent renovat, se afla la doar 30 de metri de mare si va asteapta sa va ofere o vacanta linistita si relaxanta. Mediul prietenos, camerele complet echipate, cu vedere la mare si la maiestuosul Munte Olimp, piscina care da motive de racoare si relaxare seara cu o bautura, precum si bunul gust si ospitalitatea proprietarilor sai va vor face vacantele de neuitat. Bine ati venit la Hotel Olympos si va dorim un sejur placut!
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, baie, curatenie zilnica, uscator de par, bucatarie mica (doar pentru a pregati micul dejun-nu pentru gatit), frigider, wiifi gratuit, tv plasma. Camerele au decor unic si toate facilitatile moderne.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie