Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARANTON BEACH HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul Maraton Beach, este situat in partea de est a insulei Thassos, la 20 metri de mare, in Kinira, a doar 4 km distanta de plaja Paradise si 8 km de Skala Potamia si Golden Beach. Proprietatea este situata la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului. Oaspetii se vor bucura de vederi panoramice la Marea Traciei si de un acces usor la un port de feriboturi.

Facilitati generale

Turistii pot servi masa la restaurantul a la carte, din incinta hotelului, bar la piscina, receptie 24 h, mic dejun bufet ( 7:00- 10:30), barul din receptie, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, sezlonguri gratuite, loc de joaca, sala de fitness, sauna, living cu TV prin cablu, mini market- magazin cu suveniruri, camera de joaca, Wi-Fi gratuit;

Facilitati camere

Wi-Fi gratuit, pat king- size, TV cu ecran plat, aer conditionat, uscator de par, minibar, jacuzzi, dus, articole pentru baie, terasa, seif, balcon, telefon, patut pentru copii (la cerere).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.