Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOBEDAN EXCLUSIVE HOTEL & SPA (EX.ALVA DONNA EXCLUSIVE)


Descriere

Localizare: Hotel Dobedan Exclusive Belek este situat la 40 km de aeroportul Antalya, 50 km de centrul orasului Antalya, la 11 km de localitatea Serik, la 5 km de localitatea Belek, în apropierea marii. Hotelul a fost construit în 2005, renovat in 2013. Serviciile hotelului sunt: restaurant principal, 5 restaurante a la carte (chinezesc, italian, mexican, fructe de mare, turcesc), 8 baruri (unul dintre ele deschis 24 de ore), 3 piscine în aer liber, piscina interioara, 4 tobogane de apa, cinema, cabinetul medicului (contra cost),centru SPA, coafor (contra cost), spalatorie (contra cost). Baie turceasca, sauna, baie de aburi, jacuzzi. Sporturi: gym, aerobic, aqua gym, volei pe plaja, baschet, mini-fotbal, teren de tenis, inchirieri de rachete si mingi de tenis, tenis de masa, darts, boccia, mini-Golf, sporturi de apa nemotorizate, program de animatie. Plaja este proprie cu nisip. Umbrelele, paturile si saltelele sunt gratuite. Facilitati camere: Toate camerele sunt frumos decorate si utilate cu facilitati precum: baie proprie cu uscator de par, aer conditionat centralizat, TV LCD, telefon, mini-bar (bauturi racoritoare si bere, reumplut zilnic, gratuit), seif (gratuit), balcon, Wi-Fi gratuit. Cei mici vor fi rasfatati cu servicii precum: 2 piscine pentru copii, , 7 tobogane cu apa pentru copii, loc de joaca pentru copii, mini-club (3-12 ani), babysitter (contra cost).

Localizare

Hotelul Dobedan Exclusive Hotel & SPA este localizat în Belek / Bogazkent aproape de centrul Belek-ului. Este la 50 km de centrul Antalyei și la 40 km de aeroportul din Antalya.

Facilitatile hotelului

Cu o suprafata de 32000 mp hotelul are 4 etaje și este alcatuit din 7 cladiri. Hotelul dispune de restarantul principal Panorma si de 5 restaurante a la carte.

De asemenea hotelul va mai pune la dispozitie si cateva baruri: bar la piscina, bar pe plaja, doua baruri in lobby, un bar in sala de jocuri si un bar in cadrul centrului spa, sauna, baie turceasca, centrul fitness, 

Alte facilitati ale hotelului, contra cost: cinema, magazine, discoteca, internet cafe, spalatorie, hamam, camera de relaxare, cabinet medical, spa, centru de Infrumsetare, solar, masaj.

Facilitati camere

Cele 728 de camere sunt impartite in mai multe tipuri de camere dotate cu: minibar, TV satelit, aer conditionat centralizat, balcon, seif ( gratuit ), cada in baie, telefon direct, uscator de par.

Sport si agreement

Centru fitness, canoe, hidrobicicleta, wind surf, aerobic, gimnastica in apa, gimnastica, yoga, tenis, baschet, volei de plaja, tenis de masa, darts, mini golf, fotbal, polo, jet ski, banana, parasailing, nocturna la terenul de tenis, mini fotbal, biliard, bowling, unele dintre ele, contra cost.

Piscina

Hotelul dispune de 3 piscine din care una dintre ele este dotată cu tobogane, piscina interioara cu jacuzzi, aqua park.

Facilitati pentru copii

Mini club ( 4 - 12 ani), mini discoteca, cinema pentru copii, restaurant pentru copii, piscina exterioara si interioara,piscina cu tobogane, aqua park pentru copii,camera de jocuri, bufet pentru copii.

Plaja

Plaja privata cu nisip si pietricele, cu sezlonguri, saltele si prosoape de plaja gratuite, o zona pentru adulti 16+, VIP pavilion, plaja privata pentru copii, beach bar.

Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial al hotelului si a fact sheet - ului. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Piscina exterioara
Fitness
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
piscină interioară