Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA PRESIDENT


Descriere

Camere: Camerele moderne si spatioase sunt dotate cu televizor color, minibar si telefon.

Restaurant: Restaurantul ofera preparate din bucataria romaneasca si internationala. Serviciile de masa sunt functie de perioada: - perioada 05.11 - 31.05 respectiv 15.09 - 23.12.2020 mic dejun bufet, restul sub forma de fisa cont
- perioada 01.06-15.09.2020 sub forma de bufet suedez pentru mic dejun, pranz si cina, apa suc si cafea incluse in timpul meselor.

Servicii fara plata: parcare, internet.

Aqua Parc - piscina in aer liber -5 piscine exterioare, piscina acoperita -13 piscine interioare, piscina cu apa termala, SPA -masaj, bazin cu valuri, grota mediteraneeana, zona de relaxare si linistire, sauna turceasca, sauna finlandeza , teren sport mixt -minifotbal, squash, sala fitness, VIP area. Folosirea saunelor in cadrul Aqua Park-ului este gratuita.
Turistii cazati la Aqua President au acces gratuit la aqua parc, pe baza de bratara.


Facilitati copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 4 beneficiaza de gratuitate la cazare si masa. Copiii intre 4-12 ani achita suplimentul de masa (demipensiune sau pensiune completa), beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Patul suplimentar este contra cost, valoarea acestuia include si suplimentul de masa!

OFERTA REVELION 2021!
- pachetul de servicii include: cazare loc in dubla standard sau superior, dupa caz, pensiune completa bufet, exclusiv bauturi alcoolice, masa festiva Revelion, Carnaval in 01.01.2021, divertisment. In cadrul meselor festive este inclusa si bautura!
Turistii cazati la Aua President vor servi cinele festive in Sala de Evenimente.
Este inclus si accesul la Aqua Park.


Facilitati copii Revelion:
- 0-4.99 ani gratuitate la cazare si masa fara pat suplimentar
- 5-6.99 ani gratuitate la cazare fara pat suplimentar, se achita supliment pensiune completa
- 7-13.99 ani, se achita conform ofertei din sistem, cu pat suplimentar asigurat


ATENTIE! Pentru copii NU sunt incluse cinele festive, acestea fiind optionale, se percepe tarif suplimentar!

IMPORTANT: In sezon, check-in este strict cu intrare DUMINICA!!!



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.