Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Regina Maria SPA 4* este un hotel superb, situat pe malul marii, cu un minunat centru SPA, ponton, terasa cu vedere panoramica la mare. Hotelul a fost dat in folosinta in 2010 si ofera o gama larga de servicii, facilitati si conditii bune de cazare, combinand stilul a 7 designeri diferiti, camerele fiind decorate in mai multe stiluri diferite (european, asiatic si mediteranean). Hotelul a obtinut multiple premii si calificative, printre care de "Cel Mai Bun Hotel" de catre asociatia Bulgara a Hotelurilor si Restaurantelor, la categoria de 4* de pe litoral in anul 2011.

Descriere :

Hotelul Regina Maria SPA**** este un hotel superb, situat pe malul marii, cu un minunat centru SPA, ponton, terasa cu vedere panoramica la mare. Hotelul a fost dat in folosinta in 2010 si ofera o gama larga de servicii, facilitati si conditii bune de cazare combinand stilul a 7 designeri diferiti, camerele fiind decorate in mai multe stiluri diferite - european, asiatic si mediteranean.

Localizare :

Hotel Spa Regina Maria este un hotel de patru stele, situat în orașul Balcic, pe malul mării, lângă grădina botanică și de fosta reşedinţă de vară a reginei României.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de restaurant cu terasa cu vedere la mare, lobby bar ,bar la piscina ,piscina exterioara cu sectiune pentru copii; la piscina: umbrele si sezlonguri – gratuity, piscina interioara , centru SPA: jacuzzi, sauna, baie de aburi, masaj, proceduri terapeutice, fitness , sala de conferinte , salon coafura, schimb valutar, room service , parcare nepazita (gratuit) .

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu cu dus si uscator de par, aer conditionat, TV satelit, telefon, minibar, seif, Wi-Fi (gratuit), terasa. Majoritatea camerelor beneficiaza de o minunata vedere la Marea Neagra. Datorita faptului ca fiecare camera este amenajata diferit va puteti bucura de un sejur la acelasi hotel, dar o experienta complet diferita, tematica camerei fiind diferita de cea initiala.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie