Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Perun Lodge este primul hotel cu apartamente de 4 stele, ce isi merita pe deplin clasificarea. Deschis in 2009, acesta este amplasat la numai 3 minute de punctul de plecare al liftului din Bansko - World Alpine. Complexul hotelier este conceput intr-un stil arhitectural traditional combinat cu un interior elegant si modern.'Lodge-ul' zeului Perun poate fi definit cu precizie intr-un singur fel: eleganta, lux si confort.
Facilitati: Oaspetii acestui elegant complex se pot bucura de multitudinea de creatii culinare, ce sunt preparate cu multa imaginatie si bun gust, sau de varietatea de cocktail-uri si vinuri atent selectate, in atmosfera primitoare a restaurantului sau invaluiti in stilul barului din lobby
Complexul mai ofera si un Centru Spa luxos dotat cu piscine interioara, sauna finlandeza sau cu plante, jacuzzi interior si exterior, simulator de golf, centru de fitness, restaurant principal, lobby bar, piano bar, librarie, gradinita , centru de inchirieri pentru echipamente de ski si snowboard, restaurant cu specific international, spalatorie si acces wireless la internet, servicii de securitate 24/24, sala de conferinta ( 80 locuri disponibile), parcare si garaj contra cost in limita locurilor disponibile
Hotelul dispune si de camere speciale pentru skiori, in timpul iernii, acestea indeplinind si cele mai pretentioase dorinte. Exista o multime de activitati pe care le puteti face chiar si in timpul verii : trasee turistice, biciclete, moutain-biking, picnicuri, plimbari 'ecologice', senzatii extreme cu ATV-uri si programe personalizate de SPA & Wellness.
Dotari camere: Hotelul este structurat pe 4 nivele, oferind un total de 205 apartamente si studiouri (109 apartamente, 66 de studiouri si 20 de duplexuri), cele mai multe dintre ele dispun si de balcon. Fiecare dintre acestea sunt echipate cu bucatarii moderne, televizoare LCD, uscator de par, canapea sau fotoliu, masa cu tabureti, cada sau cabina de dus.
Studio: are pat dublu si fotoliu extensibil, baie cu dus, unele au balcon.
Apartament 1 dormitor: un dormitor cu pat dublu si living cu canapea extensibila si fotoliu extensibil, balcon, baie cu dus.
Gratuit: piscina interioara, sauna, baie de aburi, fitness, depozit pt echipament de ski, shuttle bus pana la statia de ski lift, seif.
Contra cost: masa de tenis, masaj, Jacuzzi, SPA, Wi-Fi in camera.
Parcare: cu plata, garaj cu plata.

oferte munte bulgaria 2020


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.