Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Ave Lux


Descriere

Hotelul Ave Lux se afla la intrarea in orasul Brasov, la doar 5 minute de mers cu masina de Parc Aventura Brasov si gradina zoologica a orasului. Centrul orasului este la 15 minute de mers cu masina de proprietate, iar Spitalul Sf. Constantin se afla la 700 de metri.
Camerele confortabile ale hotelului au TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Baile private sunt dotate cu dus.
La etajul 1 exista o sala de conferinte, cu vedere frumoasa. Aceasta are capacitatea de cel mult 80 de persoane si este echipata cu dotari ultramoderne.
Hotelul Ave Lux serveste micul dejun. Proprietatea ofera restaurant a la carte, unde puteti sa savurati mancaruri locale si internationale.
Lacul Noua si zona publica de divertisment sunt la 2 km de proprietate. O zona comerciala cu hipermarketuri se afla la 2 km. Telescaunul Bunloc, renumit pentru parapantism, este la 1 km de acest hotel. Dambu Morii, de unde puteti urca la Canionul 7 Scari, se afla la 3 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Otopeni, situat la 147 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.