Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Lol et Lola


Descriere

Hotelul Lol et Lola este situat intr-o gradina inverzita linistita, in centrul orasului Cluj-Napoca, si ofera camere decorate individual, un punct de incarcare pentru masini electrice si acces gratuit la WiFi.
Fiecare camera din hotelul nostru are propria ei personalitate, un design unic si indraznet, si este dedicata uneia dintre pasiunile care ne coloreaza viata

Camerele izolate fonic ale Hotelului Lol et Lola au aer conditionat, sistem de acces inteligent si TV cu ecran plat. Baile private au sistem de incalzire prin pardoseala, articole de toaleta gratuite, uscator de par si oglinda cosmetica. Unele camere au balcon.

Micul dejun tip bufet include preparate internationale si traditionale. Hotelul are o receptie cu program non-stop si un serviciu de spalatorie, disponibil la un cost suplimentar. Serviciul de transfer la/de la aeroport este oferit la un cost suplimentar.

Gradina Botanica se afla la 650 de metri, iar Piata Unirii este la 800 de metri de Hotelul Lol et Lola. Cluj Arena se afla la 2,9 km, iar aeroportul din Cluj-Napoca este situat la 9,6 km. Hotelul are o parcare privata pentru 30 de autovehicule.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.