Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KALYVES BEACH HOTEL


Descriere

Descriere: Un resort pentru familii, amplasat intr-o zona linistita din Kalives.
Localizare: pe plaja din Kalives, la aproximativ 30 km de aeroportul din Chania.
Dotari camere: Hotelul dispune de 100 de camere decorate in culori calde si dotate cu aer conditionat, telefon, acces internet WiFi (gratuit), seif (contra cost, aprox 20 EUR/saptamana), televizor, frigider, facilitati pentru ceai/cafea, uscator de par, balcon. Camerele au o suprafata cuprinsa intre 15 - 22 mp.
Facilitati hotel: restaurant bufet cu terasa, snack bar la piscina, 2 piscine, prosoape de plaja (contra cost, aprox 1.5 eur/persoana), sezlonguri si umbrele gratuite atat la piscina cat si pe plaja, acces internet WiFi (gratuit), biliard (contra cost), tenis de masa, sauna (contra cost), jacuzzi (contra cost), piscina interioara (deschisa in anumite intervale orare), centru fitness.
Facilitiati pentru copii: patuturi (la cerere, gratuit), mini disco, loc de joaca, piscina.Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web site: www.seacretehotels.com/kalyvesbeach.html
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie