Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amwaj Rotana - Jumeirah Beach Residence


Descriere

Localizare:Hotelul este situat pe faleza plina de viata din Jumeirah, cu acces labulevardul comercial 'The Walk'. Centrul comercial Dubai Marina se afla la doar 5 minute de mers cu masina de hotel iar aeroportul international Dubai la 30 km.
Facilitati hotel: sala fitness, centru wellness (masaj, sauna, jacuzzi, baie de aburi), piscina exterioara, piscina pentru copii, bar la piscina, restaurant Horizon - ofera o gama larga de preparate internationale, restaurant Rosso - include un cuptor cu lemne pentru pizza si serveste preparate traditionale italienesti, restaurant Benihana - asigura specialitati japoneze si este renumit pentru bucataria deschisa in stil teppanyaki, acces internet (cu plata), transport gratuit la plaja.
Dotari camera: Dispune de 301 de camere cu vedere la mare, dotate cu baie proprie cu cada, uscator de par, halat si papuci de baie, acces wi-fi (cu plata), espresor cafea/ceai, minibar (cu plata), televizor LCD, seif, balcon.
www.rotana.com/rotanahotelandresorts/unitedarabemirates/dubai/amwajrotana

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie