Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIXOS PREMIUM SAADIYAT ISLAND


Descriere

Evaluare Booking 8,6 Hotelul se află pe Insula Saadiyat, la 3,7 km de noul Muzeu Louvru Abu Dhabi și oferă o zonă de plajă privată. La 7 km de hotel este Abu Dhabi Mall și la 135 de km Aeroportul Internațional din Dubai. *Pentru PACHETE - Cina Revelion - Este inclusa!

Localizare

Hotelul se află pe Insula Saadiyat, la 3,7 km de noul Muzeu Louvru Abu Dhabi și oferă o zonă de plajă privată. La 7 km de hotel este Abu Dhabi Mall și la 135 de km  Aeroportul Internațional din Dubai.

Facilitati hotel

Hotelul are curățătorie contra cost, servicii de călcătorie și spălătorie contra cost, babysitting contra cost, camera de bagaje, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă, zonă pentru fumători, salon de înfrumusețare, magazine, Wi-fi gratuit, sala de fitness, teren de golf in apropiere contra cost, teren de tenis, restaurant, bar, snack bar, piscină, sală de tratament, săli de conferință și petreceri contra cost, terasă, grădină, piscină, cofetrie și parcare gratuită.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt de diferite tipuri, iar utilitățile standard sunt: aer condiționat, TV cu canale gratuite/contra cost, Wi-fi gratuit, telefon, seif, minibar, baie cu articole cosmetice, terasă, uscator de par.

Sport si divertisment

Clienții au posibilitatea de a practica sporturi precum: golf, tenis, ciclism(în afara locației), înot, schi, aerobic, spectacole live,  tenis de masă, tir cu arcuri, curs de gătit, seri cu cină tematică, tururi cu bicicleta, aqua park, badminton, facilități de sporturi nautice contra cost. De asemenea, oaspetii se pot bucura și de o piscină interioară și exterioară cu bar, baie turcească contra cost, sală de fitness și servicii de înfrumusețare.

Drinks & Food

În incinta hotelului sunt mai multe restaurante și localuri unde bucătăria prezintă mâncăruri internaționale, o  cafenea și un snack bar.

Facilitati copii

În cadrul complexului este o piscină pentru copii, iar familiile pot beneicia de serviciile de babysitting, de locul de joacă destinate acestora și totodată le sunt oferite mese cu meniu special.

SPA & Wellness

Turiștii se pot relaxa în centrul spa, unde există diferite tipuri de masaje, băi, saună, diferite tratamente și servicii de înfrumusețare.

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/
Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.
Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.