Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Royal Castle este situat in statiunea Elenite, la 200 de metri de plaja. Acesta a fost inaugurat in 2010 si este considerat a fi unul din cele mai luxoase si exclusiviste hoteluri de pe litoralul bulgaresc.
Facilitati hotel: receptie, VIP check-in, restaurant, lobby bar, crama, bar, restaurant Italian, magazin cu produse de patiserie, pool bar, cigar bar, piano bar, garden bar, plaja privata VIP pentru turistii hotelului, sala de conferinte cu 210 locuri
Dotari Camere: 137 camere Duble si Apartamente, mobilate intr-un stil unic si cu un design interesant, cu vedere la mare (laterala sau frontala) sau la parc: 53 Duble (30 m2), 73 Studiouri (50m2 si 64 m2), 4 Apartamente (83 m2), 4 Apartamente Luxury (103 m2), 3 VIP Suites (140 m2). Toate camerele au grup sanitar, TV satelit, minibar, A/C, seif, balcon sau terasa, telefon, uscator de par.
Sport si activitati: Piscina exterioara mare, piscina interioara, teren de tenis, fitness, centru SPA, sporturi pe apa (scufundari, surf, jet ski, yachting).
Gratuit: piscina exterioara,sezlonguri si umbrele la piscina in limita disponibilitatii, teren de tenis de camp (echipamentul de tenis se plateste),fitness, mini golf, sah, animatie, aqua park (in perioada 01.06 -15.09).
Contra cost: servicii SPA, aerobic, doctor, salon coafor si infrumusetare, squash, sauna, baie de aburi,baie turceasca, beach bar, inchiriere biciclete, sporturi acvatice.
Animale de companie-(pana in 5kg) se accepta contracost (5 euro/zi) cu confirmarea hotelului in avans.
Parcare: Contra cost, in limita locurilor disponibile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie