Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Medusa ofera o cazare comoda, confortabila si facilitati moderne, fiind locul ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat alaturi de cei dragi.

Localizare
Hotelul Medusa, renovat in 2014, este situat la 400 de metri de centrul statiunii Kriopigi, unde exista multe magazine, restaurante si baruri. La aproximativ 900 de metri de hotel se afla o plaja frumoasa, la care se poate ajunge cu ajutorul unui trenuleţ, in sezonul de varf, contra cost. Aeroportul din Salonic este la 90 km de hotel.

Facilitati hotel
Hotelul Medusa pune la dispozitia turistilor personal multilingv, recepţie, restaurant cu vedere panoramica, caffe-bar, lobby bar, lift, seif (contra cost, 10 euro/saptamana), acces Wi-Fi in recepţie, serviciu de fax/copiator (contra cost), loc de joaca pentru copii, gradina şi parcare gratuita.Piscina: Piscina exterioara cu secţiune pentru copii, şezlonguri şi umbrele gratuite, bar la piscina.Plaja: Plaja publica cu nisip si pietricele se afla la 900 m de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Facilitati camere
Toate cele 70 de camere ale hotelului Medusa sunt spatioase si complet echipate pentru a oferi maximum de confort. Camerele sunt dotate cu aer conditionat (optional, 5 euro/camera/zi), baie cu dus, uscator de par (la receptie, la cerere), minifrigider (gratuit), TV prin satelit, balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Bar

Locatie