Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Porto Carras Sithonia (Neos Marmaras - Sithonia)


Descriere

Localizare: Complexul este situat la doar 120 km de orasul Salonic, al doilea oras ca marime din Grecia. Pozitionat pe bratul Sithonia, in Halkidiki, la doar 2 kilometri de statiunea Neos Marmaras. Hotelul este construit chiar pe plaja.
Facilitati hotel: Hotelul Porto Carras - Sithonia Beach***** din Neos Marmaras ofera conditii deosebite de cazare, lux si eleganta, intr-un cadru natural minunt, pentru vacante unice la malul marii Egee. Acesta este inconjurat de muntele Meliton si golful Toroneos, dispune de 9km de plaja si 25 de terenuri de golf bine intretinute. Facilitatile hotelului sunt la stadarde ridicate, acestea fiind: 2 pisicine exterioare amenajate, centru SPA modern, vinoteca, rent a car, loc de joaca, baby sitting, mini club pentru copii intre 13-18 ani, meniu special pentru copii, activitati speciale de animatie, lectii calarie, parc de distractie, port de iahturi si barci, casino, teren de golf cu 18 gauri, 2 restaurante a la carte, taverna plaja, posibilitate practicare sporturi nautice, plaja privata amenjata (prosoapele pe plaja cu garantie), 3 heliporturi, parcare cu 300 locuri.
Facilitati camere: Hotelul are o capacitate de cazare de 477 de camere elegante, mobilate modern, de diferite categorii. Toate camerele sunt spatioase, confortabile si au in dotare: mobilier modern si elegant, pat matrimonial sau 2 paturi single, canapea, izolare fonica, detectoare de fum, TV satelit, radio, seif, telefon in camera si in baie, grup sanitar propriu cu cada sau dus (baie placata cu marmura), uscator de par, minibar, cosmetice de baie, mocheta, internet WiFi, oglinda cosmetica si balcon cu mobilier de exterior. Camerele au vedere la piscina, la mare (golful Toroneos) sau la terenurile de golf. Hotelul pune la dispozitie, la cerere, patut de bebelus.
Apartamentele executiv au 48-57 de metri patrati si sunt formate din dormitor si living cu canapea extensibila.
Apartamentele de lux au 60 - 94 de metri patrati si sunt formate din dormitor spatios si living cu canapea.
Website: http://www.portocarras.com/our-hotels/porto-carras-sithonia-5.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.