Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sani Asterias Suites (Sani, Kassandra)


Descriere

Descriere: Hotel Sani Asterias este renumit pentru camerele luxoase si pentru intimitatea care o ofera oaspetilor. gazduieste deobicei multe vedete care revin aici pentru calitatea serviciilor
Tip masa: mic dejun
Localizare: Hotel Sani Asterias este situat in Sani Kasandra Halkidiki
Plaja: hotelul este situat pe plaja cu nisip
Dotari camere: in complexul Sani Asterias sunt doar suite extra saptioase, toate sunt dotate cu mini bar, telefon, televizor, internet wifi, facilitati de ceai si cafea, uscator de par, cosmetice pentru baie, halate, papuci, seif, aer conditionat, baie cu cada sau dus, balcon sau terasa.
Facilitati: Hotelul Sani Asterias este dotat cu toae facilitatile posibile pentru a satisface ori ce pretentie a oaspetilor sai, receptie deschisa non stop, restaurante a la carte, piscine, sezlonguri si umbrele la piscine si la plaja, bar la piscina, bar la plaja, teren de fotbal, teren de tenis, excursii gratuite cu barca precum tururi la apus, lectii de yoga etc
Facilitati copii: piscine pentru copii, cresa, mini club, locuri de joaca in aer liber, diverite activitati in fiecare zi organizate de catre animatorii hotelului.
Clasificare agentie: 5*
Web site: http://www.sani-resort.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie