Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Theophano Imperial Palace


Descriere

8.2 – Booking.com Hotelul Theophano Imperial Palace este un hotel de 5* si face parte din lantul hotelier G Hotels, considerat unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Halkidiki, cu vedere la frumoasele sale gradini si golful Toroneos. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este situat in peninsula Kassandra, aflandu-se doar la cativa pasi de plaja privata, si la aprox. 2 km fata de plaja din Kallithea.
Distanta fata de aeroportul International Macedonia din Salonic este de aproximativ 90 km.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie urmatoarele facilitati si servicii: 2 restaurante, bar in gradina, diverse activitati pentru toate varstele, receptie 24/24, room service 24/24, serviciu wake up, piscina exterioara cu bar, piscine private, plaja private, sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja, taverna pe plaja, nightclub, acoperire wi-fi pe intreg hotelul, serviciu room maid, child care, teren de tenis, sala de sport, spa, salon de infrumusetare, loc de joaca pentru copii, parcare gratuita, sali de conferinte, servicii de spalatorie, uscatorie si calcatorie, exchange, serviciu inchiriat masini, excursii, serviciu de laptop si tablete (la cerere), valet la parcare, transport si depozit bagaje, magazine mici si boutique-uri.

Facilitati camere

Hotelul pune la dispozitie camere de tip duble deluxe si suite, de asemenea camerele suite pot fi deluxe, penthouse si imperial.
Camerele sunt dotate cu urmatoarele facilitati: pat king size, aer conditionat, baie cu cada si jacuzzi, internet, tv cu ecran LCD, seif, mini bar si maid service.

Sport & divertisment

Turistii pot alege din numeroase activitati, pentru toate varstele, cum ar fi: aerobic, aqua-fun, badminton, basketball, boccia, hiking, tenis de masa, volei pe plaja, fotbal, water polo, tenis. De asemenea, acestia se pot relaxa la piscina hotelului, antrena la sala de sport, sau se pot relaxa la spa, pot petrece la clubul de noapte al hotelului sau pot face cumparaturi din boutique-urile hotelului.

Drinks & Food

Hotelul dispune de un restaurant principal unde turistii pot servi preparate fine cu influente mediteraneene, restaurantul Cellini unde se pot servi preparate internationale, trattoria “Il Basilico”, unde pot servi pizza, paste si preparate cu specific Italian, si de asemenea dispune si de bar de la piscina, unde turistii pot servi diverse bauturi si cokctail-uri.

Spa & Welness

Spa-ul hotelului ofera oaspetilor o revitalizare naturala si un sentiment de relaxare si bunastare, de asemenea oaspetii mai pot beneficia de sauna, masaj, manichiura.
Hotelul mai pune la dispozitie si o sala de sport cu o suprafata de 50m2, dotata cu echipament modern.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie