Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pure Salt Garonda (Adults Only)


Descriere

Descriere HOTEL PURE SALT GARONDA:
Pure Salt Garonda ofera un amestec perfect de lux si agrement in Playa de Palma. Cu acces direct la plaja, un spa extraordinar, mese excelente si servicii de calitate superioara, sejurul la Pure Salt promite sa fie cu adevrat de neuitat. Pure Salt Garonda este un hotel exclusiv pentru adulti, unde oaspetii se pot bucura in aceeasi masura si de liniste, si de activitati sportive si de viata de noapte activa din Playa de Palma.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL PURE SALT GARONDA:
Hotelul se afla pe malul marii, in centrul statiunii Playa de Palma, la 3 km de aeroport si la 9 km de orasul Palma de Mallorca. La doar 20 metri de hotel se afla o statie de autobuz iar in 20 de minute se poate ajunge in centrul orasului.

Plaja:
In fata hotelului se afla fantastica plaja din statiunea Playa de Palma, lata si cu nisip fin.

Dotari camere:
Hotel Pure Salt Garonda are camerele variate ca stil, adaptandu-se la gustul si asteptarile fiecarui oaspete, spatioase si cu decoratiuni moderne. Fiecare camera are balcon, minibar, uscator de par, seif, televizor, wifi gratuit, halat de baie si papuci. Camerele cu vedere la gradina au 22 mp si au decoratiuni moderne si functionale, camerele premium cu vedere la gradina au 25 mp si o terasa fantastica de 5 mp fiind ideala pentru 2 sau 3 persoane, camerele cu vedere laterala la mare sunt moderne avand 22 mp si se pot caza maxim 2 persoane. Camele premium cu vedere laterala mai mare sunt mai spatioase avand 30 mp iar camerele junior suite au vedere la mare, au o suprafata de 40 mp iar terasa are 12 mp avand sezlonguri iar baia este prevazuta cu jacuzzi.

Facilitati HOTEL PURE SALT GARONDA:
Hotelul are doua restaurante dintre care unul de tip bufet unde se servesc micul dejun si cina si un al doilea care se afla in fata plajei si serveste pranzul si cina, acces direct la plaja, wifi gratuit in tot hotelul, animatie, serviciu de prosoape pentru plaja, piscina in aer liber cu sistem de incalzire, inchiriere de masini, centru spa cu piscina interioara, sauna si baie turceasca, zona de fitness.

Web: www.puresaltgaronda.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie