Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Victoria Resort


Descriere

RENOVAT 2019!
Hotelul dispunde de plaja privata.
Hotelul este amplasat 50 m de plaja. Beneficiaza de 337 de spatii de cazare, astfel: 262 camere duble standard, 65 camere duble superior si 10 apartamente, dispuse pe 10 nivele.Receptia si restaurantul sunt renovate complet. Camerele renovate in totalitate. Spatiile de cazare vor fi impartite in camere duble standard si camere duble superioare. Camerele duble standard vor fi cele de la parter pana la etajul 7 inclusiv, iar cele duble superioare se vor regasi de la etajele 8 si 9.Camerele duble superioare vor avea in plus fata de cele standard usa de acces, tamplaria PVC si gresia si faianta din baie schimbate. Apartamentele vor fi si ele renovate integral.
MASA:pune la dispozitia turistilor doua restaurante si o terasa: restaurant Locanda cu o capacitate de maxim 100 locuri, restaurantul Victoria cu o capacitate de 600 de locuri in interior, terasa cu 100 de locuri in vecinatatea gradinii de vara. Aici se pot servi doar bauturi sau meniu a la carte. Bauturile alcoolice/non-alcoolice incluse in pachetele cu demipensiune si all inclusive se servesc la barul restaurantului numai in timpul meselor.
Pentru pachetele All inclusive, bauturile enumerate mai sus pot fi servite la barul de pe terasa hotelului in intervalul orar 09:30 - 23:00.
In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti din hotel.

Turistii care achizitioneaza pachete cu demipensiune sau all inclusive vor purta obligatoriu bratara specifica fiecarui pachet. Numai pe baza acestor bratari se va face accesul la bufet, restaurant,bar plaja. In cazul pierderii bratarii, turistul va achita 10 lei pentru inlocuire. Demipensiunea consta in mic dejun si pranz sau cina si bauturi tip all inclusive. Pentru tipul mesei principale se opteaza in momentul check in-ului la receptie, orice modificare ulterioara nemaifiind posibila.

Hotelul detine 322 duble si 8 apartamente, dispuse pe 9 etaje, 2 restaurante din care unul cu specific italian.

Camerele sunt dotate cu TV, AC, telefon, minibar, baie cu dus, toate camerele au balcon mai putin cele de la etajul 1.

TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):

2 adulti + 1 copil (
- copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si masa fara pat suplimentar, daca solicita pat va achita 40% din pachetul achizitionat de adult.

2 adulti + 1 copil ( > 10 ani )

- copilul va achita 70% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar

2 adulti + 2 copii ( 9.99 ani)

- primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa iar al doilea va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar.

2 adulti + 2 copii (
- primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa iar al doilea va achita 40% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar.

2 adulti + 2 copii (>10 ani)

- primul copil va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar, iar al doilea va achita 70% din valoarea mesei, fara pat suplim.

A 3-a persoana adulta va achita 80% din valoarea pachetului achizitionat de ceilalti adulti si beneficiaza de pat suplimentar.
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.