Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Construit in anul 2009, Festa Pomorie Resort ofera o gama larga de servicii si facilitati de lux combinate cu o arhitectura impunatoare. Facilitati camere
Complexul este format dintr-o cladire principala si o cladire de apartamente. Hotelul este dotat cu 36 de camere duble si 12 apartamente, iar cladirea de apartamente cu 80 de garsoniere si 149 de apartamente. Majoritatea camerelor si apartamentelor au terasa cu vedere la mare sau la parc. Camerele sunt dotate cu minibar, televizor, telefon, internet, seif, uscator de par, halate baie, balcon.

Facilitati hotel
Hotelul este dotat cu restaurant, restaurant pescaresc, sali de conferinta, centru de afaceri, cafe/bistro, lobby bar, bar/pub, bar la piscina, seif la receptie, telefon, camera bagaje, room service, servicii spalatorie, parcare, internet in spatiile publice ale hotelului, centru comercial.

Localizare
Hotel Festa Pomorie Resort este situat pe plaja, in partea de sud a statiunii Pomorie.

Activitati/Divertisment
Hotelul pune la dispozitia turistilor un shuttle bus, gratuit, pana la Via Pontica Resort 5* unde oaspetii hotelului se pot bucura de un centru Spa, masaj, solar, jacuzzi, salon de infrumusetare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Acces internet
Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie