Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL COMFORT SUITES


Descriere

PREDEAL COMFORT SUITES printre putinele hoteluri high class de pe Valea Prahovei, ce reuseste sa aduca luxul autentic intr-un peisaj pitoresc de neuitat. Acesta este situat intr-o zona linistita, retrasa, cu multa verdetea, pe drumul ce duce catre Cabana Trei Brazi. Hotelul pune la dispozitie 36 camere care se impart in: 11 camere double suite, 17 apartamente deluxe suites, 4 suite standard si 4 camere sunflower.
Dotari si servicii
Doriti sa experimentati luxul chiar in inima muntilore Predeal Comfort Suites reuseste sa aduca luxul autentic intr-un peisaj pitoresc de neuitat. Printr-o imbinare armonioasa a serviciilor de inalta calitate cu o priveliste absolut unica, Predeal Comfort Suites ofera confortul ideal oricarui tip de vacanta.
Predeal Comfort Suites reuseste sa se plieze pe dorintele turistilor, fiind o destinatie ideala atat pentru lunile romantice de miere cat si pentru calatoriile de afaceri, punandu-va la dispozitie sali de conferinta dotate cu o aparatura ultra-moderna.
Hotel Predeal Comfort Suites**** este caracterizat prin LUX.Acest hotel este select, luxos, original, intim, gandit si construit pentru a te bucura atat de serviciile ireprosabile ale hotelului cat si de panorama excelenta. Relaxare, rasfat, stil.
La Predeal Comfort Suites diminetile incep cu un mic dejun delicios intr-o atmosfera montana absolut autentica, iar serile se vor incheia printr-un masaj de relaxare si intretinere, printr-o baie reconfortanta in piscina sau o baie de aburi in sauna hotelului. Predeal Comfort Suites v-a pregatit o ambianta relaxanta pentru fiecare parte a zilei. Rasfatul va apartine!
Oaspetii hotelului nostru au privilegiul unor servicii integrale de 4 stele, beneficiind de un tratament exclusivist pe toata perioada sederii. Predeal Comfort Suites va va pune la dispozitie servicii complete de room service 24 ore din 24, venind in intampinarea cerintelor dumneavoastra.
Servicii masa
Dotari camere
Mobilate cu obiecte de fier forjat si beneficiaza de baie privata si de TV cu ecran plat. De asemenea, toate camerele ofera pat cu baldachin si o zona de relaxare.
Camerele imbina armonios stilurile modern-clasic-oriental ca si design interior.
FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti):
Cu varsta de pana la 7 ani, cazati in camera cu parintii, fara pat suplimentar- beneficiaza de gratuitate. Un copil mai mare sau adult plateste 50% din tariful pe noapte al camerei daca foloseste un pat suplimentar. Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare/patuturi intr-o camera: 1

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.